Är du vår nya receptionist?

Vi som jobbar på Odentandläkarna har åtminstone två saker gemensamt. Vi gillar våra jobb och vi gillar att jobba med varandra. Vi är ett tight team som hjälps åt och som hela tiden försöker utveckla våra kompetenser och vårt sätt att vara. Och förhoppningsvis smittar det även av sig på hur det känns att besöka oss. 
Vi försöker nämligen ge alla som möter oss en varm och bekymmersfri upplevelse av sitt tandläkarbesök, för vi vet att så inte alltid är fallet och att många drar sig för att besöka tandläkaren. Vi vill att en kallelse från Odentandläkarna ska kännas tryggt och positivt, som en påminnelse om att vi bryr oss om våra patienters välmående och inte som en rekommendation om ett nödvändigt ont. Vårt mål är att ge alla större leenden – före, under och efter besöket. Här är din roll som receptionist särskilt viktig. 

 

Vad gör en receptionist?
Som receptionist på Odentandläkarna kommer du huvudsakligen arbeta i vår reception med att bemöta patienter, administrera tidsbokning, telefonservice, kallelser, kundbetalning, inköp och sterilarbete, m.m. Du blir på många sätt vårt ansikte utåt och därför är det viktigt att du tycker om service och finnas där för andra människor. Du är en glad, positiv och stresstålig person som tenderar att alltid göra det lilla extra för att skapa en trygg atmosfär där det är lätt att trivas.

 

Dina kvalifikationer
För att lyckas bra med jobbet tror vi att du bör ha jobbat med administration och/eller kundservice tidigare. Förutom att du är en inbjudande och allmänt trivsam person skulle du också beskriva dig själv som ordningsam, initiativtagande och en som gillar utmaningar. Erfarenhet inom tandvården är meriterande. 


Vill du vara med och utmana uppfattningen om hur en tandläkarklinik ska vara och kännas? Vill du vara en del av ett starkt och varmt team som brinner för sina patienter och varandra? Och samtidigt få stora möjligheter att utveckla din kompetens och din personliga utveckling? Varmt välkommen att lämna din ansökan.


Så här lämnar du din ansökan
Om du vill veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta tandläkare och verksamhetsansvarig Mona Nilzén på 070-519 55 54. Tjänsten är en heltidstjänst men omfattningen går även att diskutera om du vill jobba lite mindre. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 31-01-2020.
Ansökan sker genom att mejla ditt CV och eventuellt personligt brev till oss på info@odentandlakarna.se

KONTAKT

Odentandläkarna

Nygatan 63 A

931 30 Skellefteå

Telefon 0910-160 28

E-post info@odentandlakarna.se

Vi kan tyvärr inte ta emot

avbokningar av tider via mail.

ÖPPETTIDER

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

8-17

8-17

8-17

8-17

7.30-13

TELEFONTIDER

Måndag-fredag

Måndag-torsdag

8-10

13-14

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle