Vi söker en tandhygienist som hjälper
oss att skapa större leenden.

Vi som jobbar på Odentandläkarna har åtminstone två saker gemensamt. Vi gillar våra jobb
och vi gillar att jobba med varandra. Och förhoppningsvis smittar det även av sig på hur det känns att besöka oss. Vi försöker nämligen ge alla som möter oss en varm och bekymmersfri upplevelse av sitt tandläkarbesök. Vårt mål är att ge alla större leenden. Här blir din roll som tandhygienist oerhört viktig.

Hur är det att vara tandhygienist hos oss?
Du blir en del i vårt tighta team på sju personer. Vi är i dag två tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor som alla gillar att göra lilla extra för att skapa en trygg atmosfär där det är lätt att trivas. Vi är en liten klinik med stort förtroende och är väldigt stolta över att majoriteten av våra patienter är oss trogna i princip hela livet.

I din roll som tandhygienist hos oss jobbar du i huvudsak med egna vuxna patienter. Du gör undersökningar, parodbehandlingar, förebyggande tandvård och estetisk behandling som till exempel tandblekning. En del av din arbetstid kan innefatta teamtandvård och assistans. 


Det finns möjlighet till arbetsuppgifter som receptionsarbete och att ta hand om våra sociala medier och sprida bilden av vår fina klinik till omvärlden. Förutom att vi har härliga kollegor och trevliga patienter är vi också kända för att värna om våra medarbetares kompetensutveckling och ser gärna att du utvecklar din roll hos oss på det sätt som driver dig. 

 

Dina kvalikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, gärna med några års erfarenhet. För att lyckas i rollen är du social, trygg, serviceinriktad, vill utvecklas och har ett stort engagemang i dina patienter, kollegor och Odentandläkarna. 

Praktisk information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% efter önskemål. Vi är flexibla när det gäller arbetsdagar, arbetstider och arbetstimmar. Det viktigaste är att vi hittar rätt person. 
Tillträde enligt överenskommelse.

Om Odentandläkarna
Vår klinik ligger på Odentorget i centrala Skellefteå.
Vill du vara med och utmana uppfattningen om hur en tandläkarklinik ska vara och kännas?
Vill du vara en del av ett starkt och varmt team som brinner för sina patienter och varandra?
Varmt välkommen till Odentandläkarna!

Så här lämnar du din ansökan
Sista dag för ansökan är 2021-10-25, men urval samt intervjuer görs löpande vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte med din ansökan utan hör av dig direkt. Ansöker gör du genom att mejla ditt CV och eventuellt personligt brev till oss på info@odentandlakarna.se

Om du vill veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta tandläkare och verksamhetschef
Mona Nilzén på 0910-160 28.

Vi hörs!

Fint leende crop